ПОРТАЛ
3 травня 2015, 18:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Житомиряни дізналися від рестораторів про стандарти приготування страв

Спецпроект «Досвід регіонів»

Як правильно готувати м'ясо, десерти і каву розказували житомирянам ресторатори міста.

Житомиряни дізналися від рестораторів про стандарти приготування страв

Громадська організація "Єдиний Житомир" в рамках нового соціального проекту "Мистецтво смаку" влаштувала конференцію за участю відомих рестораторів Житомира, повідомляє www.1.zt.ua.

Лекційна частина розкрила історію, розвиток, стандарти приготування, важливість та незамінність певних страв. Під час обговорення слухачі ставили свої запитання.

"Якщо люди платять за щось гроші, то вони повинні отримати те, що було заявлено. Ці стандарти є міжнародними. Наприклад, якщо взяти каву, то існує Європейська асоціація і є певні стандарти, за якими готуються ті ж еспресо або капучіно. І тому люди будуть знати, за що вони платять гроші. І що, взагалі, вони можуть отримати, відкривши двері закладу ", - розповідає заступник директора громадської організації" Єдиний Житомир "Владислав Кальчук.

Після лекції учасники мали змогу подискутувати зі спікерами проекту і відвідати дегустацію.