ПОРТАЛ
15 травня 2015, 16:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські фахівці отримали свідоцтва експертів конкурсу «100 кращих товарів України»

Свідоцтва експертів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» отримали двоє представників ДП "Черкасистандартметрологія".

Черкаські фахівці отримали свідоцтва експертів конкурсу «100 кращих товарів України»

Разом з колегами з інших областей вони взяли участь у семінарі-тренінгу «Обмін досвідом експертів Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України», що проходив на базі ДП "УкрНДНЦ", та пройшли відповідне тестування. Про це порталу повідомили у ДП «Черкасистандартметрологія».

За завданням Головної конкурсної комісії, експерти детально опрацювали основні та додаткові критерії з оцінювання якості продукції (товарів, робіт, послуг) за номінаціями та розробили коефіцієнт градації додаткових балів. Зокрема, додаткову кількість балів підприємство отримає у разі експортування продукції та використання ресурсо- та енергоощадних технологій.

До уваги зацікавлених сторін ДП "Черкасистандартметрологія", яке виконує функції секретаріату Регіональної конкурсної комісії, продовжує надавати необхідну організаційно-методичну допомогу підприємствам регіону, які бажають прийняти участь в Конкурсі у 2015 році.

Рекомендації для учасників конкурсу

Методичні матеріали для експертів конкурсу

Детальніше про умови Конкурсу: ДП “Черкасистандартметрологія”, к. 701, вул. Гоголя, 278, м. Черкаси, 18002, тел. (0472) 32-14-26