ПОРТАЛ
18 липня 2015, 08:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

3 млрд. грн. податків сплатили черкащани за півроку

З початку року станом на 15 липня Черкаська область спрямувала до бюджетів усіх рівнів 3 млрд. гривень податків і зборів. У тому числі до загального фонду державного бюджету зібрано 1,8 млрд. грн. До місцевих бюджетів надійшло 1,2 млрд. грн., повідомив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць.

<b>3 млрд. грн. податків сплатили черкащани за півроку </b>

Збір платежів за шість з половиною місяців ц.р. перевищив на 202 млн.грн. відповідний минулорічний показник семи повних місяців.

Так, з початку року платники Черкаської області сплатили 888 млн.грн. акцизного податку. У тому числі 797,1 млн.грн. акцизу перераховано до Державного бюджету України; 90,6 млн.грн. – до місцевих бюджетів.

639 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб наразі надійшло до місцевих бюджетів; Державний бюджет отримав 213 млн.грн. цього податку. З початку року зібрано 455,4 млн.грн. податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів.

Окрім того платниками перераховано 209,7 млн.грн. податку на прибуток до Державного бюджету і 24,7 млн.грн. податку до місцевих бюджетів.

Керівник ГУ ДФС Черкащини подякував платникам податків і зборів Черкаської області, які зараз дуже відповідально ставляться до сплати податків.