ПОРТАЛ
19 липня 2015, 09:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Києві масово грабують квартири

Столиця - лідер з пограбувань. За інформацією міліції, за півроку в Києві обікрали три тисячі квартир. У шість разів більше, ніж у прифронтовій Донеччині.

У Києві масово грабують квартири

Літо, кажуть, - пік квартирних крадіжок. Адже мало хто, їдучи у відпустку, дійсно добре дбає про залишене майно, пише Сьогодні.

Сірники і папірці в дверях і печиво під килимком. Такі мітки злодій залишає щоб перевірити, чи є господар в квартирі. Святославу подзвонив у двері невідомий, а коли чоловік відкрив - незнайомець почав тікати. На питання господаря квартири "хто ви?" відповів, що він представник інтернет-провайдера.

"У нас і раніше тут провайдери працювали і ніхто не приходив, не попереджав, і навіщо ходити в 10:00, коли люди всі на роботі, і намагатися попередити про те, що буде шум. Я знаю всіх провайдерів в нашому районі. Той, який він назвав - таких провайдерів немає", - говорить Святослав Островський, житель Києва.

Згодом Святослав зауважив, що на замку сусідів наклеєний шматок скотча. За допомогою цієї мітки злодії дізнавалися, чи навідуються додому власники приміщення. А на вхідних дверях будинку чоловік побачив шматок плівки. Завдяки їй спеціальний магніт блокувався і двері можна було відкрити в будь-який час.