ПОРТАЛ
19 липня 2016, 19:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На ярмарку вакансій шукали працівників для ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

З метою допомоги у підборі персоналу у Черкаському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій для ПрАТ «Миронівська птахофабрика» - однієї з найбільших птахофабрик України.

На ярмарку вакансій шукали працівників для ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Це підприємство замкнутого циклу від виробництва добового молодняка до виробництва м`яса курчат-бройлерів. Підприємство виготовляє продукцію як для реалізації на внутрішньому ринку України, так і для експорту.

У зв`язку зі збільшенням виробництва та ринків збуту підприємство має постійну потребу у спеціалістах та робочих кадрах. Так, до Черкаського районного центру зайнятості роботодавцем було подано понад 30 вакансій для укомплектування.

Під час проведення ярмарку вакансій 16 осіб із числа шукачів роботи змогли безпосередньо поспілкуватися з представниками підприємства, ознайомитися з умовами праці, графіком роботи, умовами проживання в гуртожитку (за потребою).

За словами представника кадрової служби підприємства Лариси Олександрівни умови праці на підприємстві відповідають всім санітарним нормам, середня заробітна плата перевищує середню по області. При працевлаштуванні гарантується повний соціальний пакет та інші пільги (безкоштовний проїзд на підприємство, пільгове харчування).

Додаткову інформацію можна отримати в Черкаському РЦЗ за адресою: м.Черкаси, пров.Чалого, 17, телефон для довідок 32-74-77.