ПОРТАЛ
23 вересня 2015, 15:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Яка черкаська продукція має шанс потрапити до «100 кращих товарів України-2015»

10 підприємств, які заявили 11 видів продукції, представляють Черкащину на загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

Яка черкаська продукція має шанс потрапити до «100 кращих товарів України-2015»

Про це під час урочистої церемонії нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Черкаська якість» розповів директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

Серед конкурсантів – відомі виробники харчової продукції: ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат", ПАТ "Юрія", ДП "Роял Фрут Гарден Іст" ТОВ "Роял Фрут Гарден", ТОВ "Клуб Сиру", ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп", ТОВ “Тамако-Інвест” та ФОП "Плужник В.М.

Також у конкурсі візьмуть участь і виробники промислової продукції та товарів виробничого призначення: ТОВ "Науково-інженерний центр "Сканер" та ПАТ „АЗОТ”. Позмагається за звання кращого і ТОВ "Центр іноземних мов "ЙЕС!"

У серпні експерти головної конкурсної комісії ознайомилися з матеріалами, які були надані згаданими підприємствами, та оглянули виробництво з метою підтвердження достовірності отриманих матеріалів. Крім підтвердження оцінки продукції за основними критеріями, експерти відзначили високий рівень організації праці на підприємствах області та наявність сертифікованих систем управління.

Яка черкаська продукція потрапить до сотні кращих в Україні стане відомо дещо згодом.

- У жовтні очікується проведення засідання Головної конкурсної комісії. Вона проведе ранжування українських підприємств-учасників конкурсу та визначить переможців, лауреатів та фіналістів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2015 році, - зазначив Михайло Чорнопищук.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський