ПОРТАЛ
7 лютого 2016, 09:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Економ-варіант: найдешевша альтернатива оренди столичного житла

Лише на перший погляд здається, що винаймати житло в Києві занадто дорого.

Економ-варіант: найдешевша альтернатива оренди столичного житла

Інша річ, який саме це буде прихисток. Найдешевший варіант, знайдений виданням «Вечірній Київ» на одному з популярних сайтів оголошень, – це 20 грн. за ліжко-місце на добу в кімнаті в Деснянському районі, але є умова: тільки для будівельників. За аналогічним тарифом можна оселитись у гуртожитку в Дарницькому районі. Щоправда, лише на добу чи на місяць, тобто в цьому випадку йдеться про короткострокову оренду.

Рівнем вище за комфортабельністю є хостели: Інтернет, одна-дві ванні кімнати, пральна машина, кухня тощо. Один з таких, на Лівому березі, пропонує проживання поблизу метро за 50 грн. на добу або ж за 750-800 грн. на місяць. Утім, зустрічаються оголошення, у яких не без подиву читаємо, що за життя-буття в хостелі поблизу Майдану Незалежності візьмуть не набагато більше. Так, тарифи на місяць – від 900 до 1000 грн., на добу – від 50 до 80 грн.

Хто хоче бодай імітації родинного затишку, може спробувати щастя, орендуючи кімнату. Оренда з підселенням коливається від 600 до 900 грн. і вище. Тариф за наявності сусідів у кімнаті, вочевидь, менший. Самому винаймати кімнату вийде дорожче, адже, крім оренди, господарі наполягають ще й на оплаті комунальних послуг. Мінімальні ставки оренди – від 1000 грн.