ПОРТАЛ
27 лютого 2016, 12:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кого шукають черкаські роботодавці?

На сайті rabota.ua дослідили кого шукають черкаські роботодавці. Для цього експерти проаналізували майже 900 вакансій, які протягом останніх 30 днів розмістили роботодавці.

<b>Кого шукають черкаські роботодавці? </b>

Традиційно найбільша кількість вакансії розподілилася між двома професійними сферами, які є двигунами бізнесу багатьох роботодавців – це продажі з 300 вакансіями та торгівля зі 187 пропозиціями для кандидатів. Цілком зрозуміле третє місце виробничих роботодавців зі 143 робочими місцями для слюсарів, технологів та фрезерувальників, - пише ZIK.ua.

Майже 100 робочих місць чекають на молодих фахівців та майже стільки ж вакансій пропонують робітникам.

Відтак, спектр черкаських вакансій досить різноманітний та багатий – є навіть робота в некомерційних організаціях. Небагато роботи також в туризмі, сфері консалтингу, юриспруденції та шоу-бізнесі. Натомість офісної роботи достатньо – 77 вакансій для програмістів та системних адміністраторів, 73 – для адміністративного персоналу, 50 – для маркетингу та реклами – робота знайдеться усім.

Стосовно заробітної платні, то нічим особливим черкаські вакансії не виділяються. Помічник керівника може отримати 4000 грн., диктор-журналіст – 2000 грн., торговий представник – від 5000 до 8000 грн. Черкаси – одне з небагатьох міст, де програмістам платять менше, ніж керівникам.