ПОРТАЛ
15 квітня 2016, 10:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніський сир та масло скуштують у Болгарії

Золотоніський маслоробний комбінат, який входить до складу ГК "Молочний альянс", почав експорт продукції до ЄС. Виробник здійснив перші поставки сиру та масла до Болгарії.

<b>Золотоніський сир та масло скуштують у Болгарії </b>

Про це повідомив порталу «Діловий реігон» голова правління ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» Владислав Кулініч.

До міста Варна відправили продукцію, відому українцям під ТМ "Пирятинъ", "Славія", "Златокрай", «Яготинське» та «Яготинське для дітей».

"Замовлення носить пробний характер з метою вивчення попиту і смакових переваг споживачів. Продукція надійде в продаж у спеціалізовані магазини, орієнтовані на населення з країн СНД. Перший магазин, в якому буде продаватися продукція брендів групи компаній" Молочний альянс", називається "Україна", він знаходиться в місті Варна", - повідомив голова наглядової ради Сергій Вовченко

Нагадаємо, що з січня 2016 р. Золотоніський маслоробний комбінат отримав право експортувати продукцію власного виробництва в країни ЄС. Такій події передувала кропітка робота та постійне вдосконалення технології виробництва молочної продукції.

Ключовим для виробників є питання якості. Як повідомили у ДП «Черкасистанадртметрологія», продукція золотоніських молочників неодноразово ставала переможцем у національних та регіональних конкурсах якості – «100 кращих товарів України» та «Черкаська якість».

Виробництво ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» сертифіковане на відповідність вимогам системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до стандарту ДСТУ ISO 22000–2007.