ПОРТАЛ
27 квітня 2016, 19:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У рейтингу найдешевших автомобілів в Україні – новий лідер

ТОП-10 бюджетних авто, доступних в Україні, очолила перська Saipa Tiba

У рейтингу найдешевших автомобілів в Україні – новий лідер

У ТОП-10 дешевих автомобілів, які можна купити в Україні, відбулися істотні зміни. У рейтингу змінився лідер. До того ж значно здали позиції російські автомобілі, – інформує CarDiagram.

Довгий час найдешевшим автомобілем на українському ринку залишався «малюк» Daewoo Matiz, який збирають в Узбекистані на заводі UZ-Daewoo.

Але останній аналіз ринку, проведений CarDiagram, показав: «Матіз» поступився першістю одному з найбільш екстравагантних авто, які можна знайти в Україні, - Saipa Tiba. Це іранський автомобіль, який в нашій країні представляє корпорація «Богдан».

Якщо за Daewoo Matiz зараз просять мінімум 145 000 грн., то Saipa Tiba можна взяти за 135 900 грн. Різниця, звичайно, не настільки істотна. Але перше місце все ж за «іранцем».

Також втратила кілька позицій в ТОП-10 бюджетних авто і російська «Лада Гранта». Якщо раніше автомобіль можна було взяти за $ 7 500, то тепер він коштує майже на тисячу доларів дорожче. Інший російський бюджетний автомобіль – «Lada Kalina» - і зовсім вилетів з «десятки».

Ознайомитися з ТОП-десяткою можна тут.