ПОРТАЛ
31 травня 2016, 20:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Київстар» збільшує вартість роумінгу у ряді країн

Починаючи з 1 червня 2016 року, для всіх абонентів мережі Київстар вартість мобільного інтернету в рамках послуги Міжнародний роумінг в ряді екзотичних і рідко відвідуваних країн приводиться у відповідність до цін, які виставляють зарубіжні партнери.

«Київстар» збільшує вартість роумінгу у ряді країн

Так, вартість передачі 50 КБ даних становитиме 15 грн в таких країнах і територіях: Ангілья, Андорра, Антигуа і Барбуда, Аруба, Барбадос, Бермудські острови, Британські Віргінські острови, Гаїті, Гренада, Домініка, Кайманові острови, Куба, Ліван, Маврикій, Мальдіви, Самоа, Сейшели, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Кітс і Невіс, Сент-Люсія, Теркс і Кайкос, Туніс, Ямайка. Цей тариф вводиться також і для систем супутникового зв'язку, - йдеться у повідомленні на сайті мобільного оператора.

«Зміна тарифу є вимушеним заходом для забезпечення якісної та безперебійної роботи послуги», - пояснюють у «Київстар».

Вартість 1 МБ таким чином становитиме 307,20 грн. Тож абонентам радять користуватися Wi-Fi мережами і під час подорожі вимкнути в телефоні функцію передачі даних.

За даними Київстар, в 2016 році послугами роумінгу скористалося понад 3 мільйонів абонентів, і лише 500 з цих абонентів (0,017%) відвідали вищевказані країни.