ПОРТАЛ
1 липня 2016, 11:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як захистити своє серце, розповість черкасцям головний кардіолог України

Як кожен із нас може зміцнити здоров’я свого серця і судин та які рішення пропонують сучасні розробники, про це розкажуть головний кардіолог України Юрій Сіренко та завідувач відділення Черкаського обласного кардіологічного центру Володимир Казмірук під час інтернет-конференції.

<b>Як захистити своє серце, розповість черкасцям головний кардіолог України</b>

Інтернет-конференція «Інноваційні соляні суміші та їхній вплив на здоров’я серця та судин» відбудеться 6 липня на порталі «Діловий регіон». участь у ній також візьме виробник інноваційних соляних сумішей Олександр Романенко. Поставити запитання до учасників можна тут.

Мало хто знає, що споживання солі відіграє провідну роль у формуванні здоров’я серця та судин. Наприклад, у Фінляндії, що мала подібні показники смертності від серцево-судинних захворювань, вдалося зменшити їхню кількість у 7 разів і подовжити тривалість життя на 13 років. Таких результатів досягли завдяки скороченню споживання жирів та солі.

Як правильно турбуватися про здоров’я свого серця та судин, використовуючи інноваційні технології, дізнаєтеся під час інтернет- конференції.