ПОРТАЛ
20 серпня 2015, 10:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Сумщині розпочинають випускати біоетанол

Спецпроект «Досвід регіонів»

"Тростянецький спиртовий завод" державної компанії "Укрспирт" реконструюють для виробництва біоетанолу. На сьогодні це вже четверте підприємство компанії, яке займеться випуском біопалива

На Сумщині розпочинають випускати біоетанол

Державне підприємство "Тростянецький спиртовий завод" після чотирьох років простою реконструюють для виробництва біоетанолу та його похідних, повідомляє Delo.ua.

Пусконалагоджувальні роботи на оновленому об'єкті планують розпочати наприкінці серпня.

Зараз капітально відремонтовано чотири котли ДКВР-10, хімічне водоочищення і прилеглі комунікації. Відновлена робота артезіанських свердловин, очисних споруд, бродильного відділення, насосного парку та запірної арматури. Щоб запрацювала система водопостачання, основну частину трубопроводів і запірної арматури довелося замінити.

Незабаром інвестор має намір встановити обладнання. Уже набрані в штат 92 співробітника. За словами директора спиртзаводу Ігоря Мариняка, тростянецький біоетанол вже готові брати мережі автозаправних комплексів, зокрема БРСМ і WOG.

Тим часом пакет дозвільних і регламентних документів для відновлення виробництва на даний момент знаходиться в процесі розробки. В даний час Тростянецький спиртзавод перебуває у стані банкрутства, на стадії управління майном.