ПОРТАЛ
6 вересня 2015, 16:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Нововолинську проводять економічні екскурсії

Спецпроект «Досвід регіонів»

У Нововолинську стартував проект з проведення економічних екскурсій містом. Його мета - презентація жителям та гостям міста «живої» економіки, а саме - підприємств різних сфер діяльності та галузей промисловості, які забезпечують життєдіяльність міста.

У Нововолинську проводять економічні екскурсії

Першими до участі в заході запросили знайомих, дітей, які приїхали із зони проведення антитерористичної операції з міста Маріуполь Донецької області. Це особлива категорія – діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування віком від 7 до 16 років, повідомляє volynnews.com.

Найбільше звернули увагу на такі підприємства як ПрАТ «Нововолинська швейна фабрика» (здійснює пошив робочого одягу для експорту у європейські країни); ПП «Роса Трейд» (товари для художників та хобі);ТзОВ «ХАН-Електробау» (підприємство з іноземними інвестиціями, виготовляє котушки для трансформаторів); ТзОВ «Скай» (виготовлення косметичної продукції); ТзОВ «ВМП» (виготовлення м’ясних виробів); ПрАТ «Нововолинських хлібозавод» (виготовляє найсмачніший хліб та кондитерські вироби); ПрАТ «Нововолинський ливарний завод» (ливарне виробництво, лиття церковних дзвонів); ТзОВ «БРВ-Україна» (виготовлення корпусних меблів); ТзОВ «Кроноспан УА» (виготовлення ламінованої плити»).

Особливо відзначили вугільну галузь міста та вугледобувні підприємства, на яких працюють майже 4 тисячі працелюбних містян та чимало трудових династій. Це – шахти № 1, № 9, «Бужанська» та шахта № 10.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський