ПОРТАЛ
14 червня 2015, 09:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Масові розпродажі у столиці триватимуть до кінця червня

У столичних магазинах одягу та взуття міжсезонні розпродажі затягнуться до кінця червня. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли продавці в одному з київських бутиків.

Масові розпродажі у столиці триватимуть до кінця червня

"Одяг подорожчав, покупців зараз мало у кожному магазині, - каже продавець Тетяна. – Люди економлять, розуміють, що без нової спідниці чи шортів зараз можна обійтися. Магазини ціни спускають повільніше, ніж зазвичай. На вітринах обіцяють знижки до 50 відсотків, але за півціни продають речі з торішніх колекції. На цьогорічне вбрання ціни впали до 30 відсотків. Зараз важко знайти магазин, у якому нема акцій".

Імпортні одяг і взуття подорожчали втричі

"Магазини змагаються за кожного покупця, тому на прилавках вже почали з'являтися дешевші маловідомі марки одягу, - розповідає шопер. – Покупці теж шукають дешевші замінники, бо не готові платити тисячу гривень за футболку чи півтори тисячі за джинси. Якщо хтось не може відмовити собі у забаганці купити нову сукню, то витратить на неї 3-5 тисячі гривень, але на наступний шопінг вирушить не раніше, ніж за 2 місяці. Суттєво знизилася частота покупок".

Радить не ігнорувати колекції вітчизняних дизайнерів та одяг українського виробництва, який, на відміну від імпортного, подорожчав усього на 40-50 відсотків і для багатьох є доступним по ціні.