ПОРТАЛ
20 березня 2016, 09:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Найзатребуванішим у Києві є однокімнатне житло

У березні найбільшим попитом на ринку нерухомості Києва користуються однокімнатні квартири.

Найзатребуванішим у Києві є однокімнатне житло

Як розповів Domik.ua проект-менеджер АН «Планета Оболонь» Ігор Комар, клієнти цікавляться квартирами різних площ і цін, проте найчастіше покупці шукають недорогі однокімнатні квартири в ціновому діапазоні $ 25000 - $ 27000.

«Таке житло купують як на Правому березі Києва через хорошу інфраструктуру, так і на Лівому (саме житлові масиви Воскресенка, Соцмісто привертають увагу покупців нижчими цінами на квартири)», - розповів Ігор Комар.

Фахівець відзначив, що головним критерієм вибору квартири є її ціна. «Часто купують квартири в Києві в стані під ремонт або в радянському стані», - розповів ріелтор. Таке житло купують для подальшого особистого проживання.

Цікавляться покупці і двокімнатними квартирами невеликої площі в ціновому діапазоні $ 30000 - $ 35000.

«На сьогоднішній день на ринку нерухомості Києва також спостерігається інтерес до дво- і трикімнатних квартир, але таке житло купують рідше. Із загальної кількості (у відсотковому співвідношенні) таких звернень близько 20 - 30%», - прокоментував тенденції ринку Ігор Комар.

Він зазначив, що при виборі між квартирою на первинному або вторинному ринку нерухомості, якщо дозволяє бюджет, покупці вибирають квартири в новобудовах Києва. При цьому, прораховують не тільки вартість самої квартири в новобудові, але і суму коштів, яку необхідно витратити на ремонт житла в новому будинку.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський