ПОРТАЛ
2 вересня 2016, 14:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Добровільні пенсійні внески черкасців збагатили бюджет майже на 400 тис. грн.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах нагадує громадянам, які мають недостатній стаж для призначення пенсії, що законодавством України передбачено можливість укласти договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Добровільні пенсійні внески черкасців збагатили бюджет майже на 400 тис. грн.

Укласти такий договір та доплатити за ті місяці, коли особа не була застрахованою, мають право особи, які досягли 16-річного віку та не є застрахованими особами, у тому числі іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають або працюють в Україні, громадяни України, які працюють або постійно проживають за межами України.

Умови набуття права на виплати за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням зазначаються у договорі про добровільну участь.

Протягом січня – серпня 2016 року 54 черкасці скористались такою можливістю та уклали відповідні договори з ДПІ у м. Черкасах про добровільну сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк.

Завдяки таким договорам з добровільного страхування, бюджет додатково отримав майже 400 тис. грн. єдиного внеску.

“Громадяни, які прагнуть бути впевненими у своєму майбутньому пенсійному забезпеченні, мають змогу укласти договори про добровільне пенсійне страхування. Добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування наших громадян дозволить досягти їм необхідного страхового стажу та є додатковою гарантією отримання пенсії в майбутньому”, - наголосив Антон Царюк.

Для цього черкасцям необхідно звернутися до управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Черкасах (вул. Хрещатик, буд.235, каб.414, т.35-02-62) та обрати умови добровільного страхування.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський