ПОРТАЛ
4 жовтня 2016, 20:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Майже триста поривів ліквідували тепловики під час гідровипробовувань

У Черкасах нині триває четвертий завершальний етап гідравлічних випробовувань на мережах Черкаської ТЕЦ та КП «Черкаситеплокомуненерго», який охоплює Південно-Західний район, а також мікрорайони «Хімселище» та Залізничного вокзалу.

Майже триста поривів ліквідували тепловики під час гідровипробовувань

Під час попередніх трьох етапів гідравлічних випробовувань, які тривали у місті впродовж літніх місяців на магістральних мережах Черкаської ТЕЦ було виявлено 98 поривів, 90 з яких вже усунуто. Тоді як на розподільчих мережах КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» за цей час виникло 207 пошкоджень, з них 198 – вже ліквідовано.

Про це на нараді у міськвиконкомі повідомив директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко.

За його словами, гідравлічні випробування допомагають виявити і ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж та запобігти таким чином появі пошкоджень під час опалювального сезону.

До початку цьогорічного опалювального періоду вже підготовлено 907 будинки з 917 запланованих. Поточним ремонтом відремонтовано: 457 покрівлі (94% від запланованого), 468 опалювальних систем (91%), 235 системи гарячого водопостачання (100%), 347 систем холодного водопостачання (94%), виконано промивання внутрішньо-будинкових систем опалення на 188 будинках (93%). На сьогодні підписано 754 актів та паспортів готовності, решта в процесі підписання, заповнено теплоносієм 563 житлових будинків.