ПОРТАЛ
21 грудня 2016, 11:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кращі вакансії презентував Золотоніський центр зайнятості під час акції «Квиток до успіху»

Золотоніський міськрайонний центр зайнятості провів ярмарок вакансій на автобусній станції «Центральна». Участи у заході взяли представники Золотоніської птахофабрики та заводу «Златогор».

Кращі вакансії презентував Золотоніський центр зайнятості під час акції «Квиток до успіху»

Начальник відділу кадрів ПП «Золотоніська птахофабрика» Тетяна Джура та начальника відділу кадрів ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор» Тетяна Леванець презентували свої підприємства та ознайомили присутніх з умовами та графіком роботи, розповіли про розмір заробітної плати та обумовили можливість доставки транспортом роботодавця.

Про інші вакансії міста та району можна було дізнатися від спеціалістів центру зайнятості. Вони розповідали і про потреби роботодавців як у Черкаській області, так і в Україні загалом.

«В умовах реформування служби зайнятості ми намагаємося використати всі можливості для охоплення максимальної кількості людей нашими послугами, а не лише чекати, доки до нас звернуться. Зараз важливо втримати наші кадри, щоб забезпечити роботодавців працівниками і таким чином сприяти розвитку регіону», – розповіла порталу "Діловий регіон" директор Золотоніського міськрайонного центру зайнятості Людмила Павліченко.

Місце проведення акції «Квиток до успіху» обрано невипадково. Адже на вокалах велике скупчення людей різного достатку. Не кожен із них готовий звернутися до Центру зайнятості з тієї чи іншої причини, а завдяки такій можливості є нагода отримати консультації щодо працевлаштування.

В рамках акції представники Золотоніського міськрайонного центру зайнятості взяли участь у ярмарку «В новий рік – з новою роботою». Його проводила Державна служба зайнятості спільно з територіально-галузевим об`єднанням «Південно-західна залізниця» в приміщенні вокзалу ст. Київ-Пасажирський. Фахівці міськрайонного центру зайнятості шукали осіб, зацікавлених працевлаштуватися на підприємствах регіону та надавали консультації стосовно вакансій та можливих контактів з роботодавцями безпосередньо.