ПОРТАЛ
14 березня 2017, 13:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У стихійників «відібрали» передринкову площу

Черкаська влада відновила боротьбу з несанкціонованою торгівлею. Розпочали з центру – вулиці Смілянської від бульвару Шевченка до Гоголя.

У стихійників «відібрали» передринкову площу

Досі на її пішохідній частині – поруч із закладом швидкого харчування McDonald's і на площі біля Центру дитячої та юнацької творчості – без дозвільних документів організували справжнісінький стихійний ринок.

Утім, з 10 березня, працівники управління інспектування разом із дільничними інспекторами, представниками патрульної поліції та фіскальної служби влаштували рейд та не давали торговцям розкласти свій товар. Цю роботу продовжують і зараз, а в разі необхідності на порушників накладатимуть штрафи, зазначають у мерії.

Як розповів заступник міського голови Геннадій Шевченко, людей, які звикли працювати там, про наміри звільнити площу від торгівлі попереджали заздалегідь. Не раз усім їм пропонували альтернативу, зокрема, перейти на муніципальні ринки.

– Власники цих "точок", як правило, мають легальні місця, але використовують і цю площу – як додатковий майданчик для торгівлі, – розповів він. – Утім, ми вже не раз заявляли про те, що там ринку не буде.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський