ПОРТАЛ
17 квітня 2015, 18:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаську молодь запрошують до участі у конкурсі інноваційних проектів

<b> Черкаську молодь запрошують до участі у конкурсі інноваційних проектів</b>

Комунальне підприємство «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» розпочало конкурс інноваційних проектів «Genesis». Мета – формування нової української еліти з молоді та залучення її до реалізації інноваційних проектів, направлених для вирішення нагальних соціально-економічних проблем регіону та країни.

До участі в конкурсі запрошуються студенти навчальних закладів Черкащини. Головні умови: громадянство України, вік 18 років, інноваційна складова у проекті.

Теми проектів, які можуть взяти участь у конкурсі: альтернативна енергетика, джерела отримання дешевої електроенергії, безпаливні технології в побуті та транспортній сфері, вирощування енергетичних рослин для забезпечення паливного ринку Черкаської області, очищення водойм нетрадиційними методами, відновлення екологічного фонду Черкащини, сучасні технології переробки сміття, застосування новітніх та нестандартних технологій для очищення стічних вод, ефективні способи залучення інвестицій, нові тенденції в розвитку та трансформуванні харчової промисловості, сучасні технології в аграрній сфері, ефективні програми відновлення тваринництва в регіоні, інноваційні методи ІТ-технологій, активізація роботи та залучення аеропорту, річкового порту до логістичної системи регіону та України загалом, новий підхід до відновлення автодорожнього покриття, ефективний менеджмент для малого та середнього бізнесу.

Участь у конкурсі є безкоштовною. Він проводиться у два етапи.

Проекти у форматі pdf, об’єм яких не повинен перевищувати 7 сторінок, необхідно надсилати на електронну адресу: [email protected].

Також заявки приймаються за адресою: бул. Т.Г. Шевченка, 185, каб. 25, 18001, м. Черкаси. На конверті має бути помітка Конкурс(Агентство розвитку Черкащини). Проекти приймаються до 15 травня включно.

Автори кращих інноваційних проектів матимуть змогу реалізувати свої ідеї спільно з Агентством. Окрім того, кожен учасник другого етапу отримає можливість презентувати свій проект на рівні регіону та України в цілому. Кращий з фіналістів отримає грошову винагороду.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський