ПОРТАЛ
24 квітня 2015, 10:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Інвестор подякував обласній владі за співпрацю

Сприяння в інвестуванні на Черкащині відзначив ще один інвестор. Навіть попри нестабільну ситуацію на сході країни. Про це йшлося на зустрічі очільника області з управляючим директором Європейського регіону корпорації «GRUMA», - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Ця корпорація є власником ТОВ «Альтера Ацтека Мілінг Україна», яке нині працює в Черкасах і спеціалізується на переробці зерна. Із 2013 року підприємство розширює своє виробництво. Зокрема, будує зерносховища та борошномельний завод. А свою продукцію збуває не лише в Україні, а й за кордоном: в Білорусі, Казахстані, Туреччині, Єгипті, Ізраїлі тощо.

– На відміну від багатьох компаній із іноземним капіталом, ми надаємо перевагу місцевим менеджерам, – наголошує управляючий директор Європейського регіону корпорації «GRUMA» Серждо Рама. – Це наш пріоритет – виховувати нове покоління управлінців там, де ми працюємо.

В Україні, наголошує Серждо Рама, працювати непросто. Особливо зараз: коли багато інвесторів узагалі не ризикують вкладати кошти в країну, де тривають бойові дії. Ще й трапляються, нарікає управляючий директор Європейського регіону корпорації «GRUMA», несумлінні місцеві підприємці. З одним таким товариство зараз має судову тяжбу. Однак водночас іноземець відзначає всіляке сприяння в роботі від черкаської влади.

Під час цієї робочої зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю. Окрім того, обласний керманич пообіцяв звернути увагу правоохоронців на озвучену конфлікту ситуацію з місцевим підприємством. Наостанок Юрій Ткаченко наголосив, що двері для інвесторів на Черкащині завжди відчинені.