ПОРТАЛ
25 травня 2016, 12:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємці Ватутіного пропонують роботу

Нещодавно в рамках «Днів відкритих дверей» Ватутінським міським центром зайнятості проведено презентацію професій на виробництві фізичних осіб-підприємців Євгенія Кагарлика та Віталія Кохана. В заході взяли участь представники центру зайнятості та 13 безробітних.

Підприємці Ватутіного пропонують роботу

Діяльність підприємців базується на виробництві меблів для офісів, підприємств торгівлі та потребує фахівців за професіями «шліфувальник скла», «різальник скла», «укладальник-пакувальник виробів», «токар», «машиніст крана автомобільного», «водій автотранспортних засобів».

Під час презентації підприємець Віталій Кохан поділився результатами роботи, планами на майбутнє, розповів про успішну співпрацю з центром зайнятості. З особливим інтересом учасники заходу ознайомилися з умовами, специфікою роботи та основними вимогами до претендентів.

З кожним безробітним, який зацікавився пропозицією роботодавців, проведено індивідуальну співбесіду, в результаті якої відібрані претенденти на вакантні місця, - повідомили у Ватутінському МЦЗ.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук