ПОРТАЛ
28 травня 2016, 11:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Найсучасніше обладнання використовують у Черкасах для лікування зубних коренів

Лікування ускладнень карієсу – одна з найскладніших у стоматології процедур. Тому лікар-дантист Марина Жук доклала всіх зусиль, щоб технічне забезпечення цього виду лікування було на найвищому рівні.

<b>Найсучасніше обладнання використовують у Черкасах для лікування зубних коренів </b>

За рекомендацією Американської стоматологічної академії її кабінет поповнився ультразвуковою насадкою Sonic. Вона дає змогу якісно обробити зубні канали та посилює дію антисептиків та лікувальних розчинів.

«Такі насадки є лише в кількох найкращих стоматологічних клініках Черкас і в нашому кабінеті. Його використовувати не лише зручно для лікаря, але, що найголовніше, корисно для пацієнта. Тому застосовую його щоразу при лікуванні каналів», – відзначає Марина Жук.

Із такою проблемою звертається кожен десятий відвідувач. А тонкі та покручені канали має кожен третій. І в таких випадках не обійтися без ендомотора та апекс-локатора. Ендомотор допомагає підготувати канал до пломбування. Апекс-локатор дає змогу без застосування рентгенівського опромінення визначити глибину обробки каналу та його довжину. Це убезпечить пацієнта від ускладнень та несподіваних загострень.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук