ПОРТАЛ
24 червня 2016, 11:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Особливості практичного застосування податкового кодексу обговорили бухгалтери

Як звітувати за перше півріччя, нараховувати відпускні та виправляти помилки з’ясовували бухгалтери під час навчального практикуму в Черкаській ТПП.

Особливості практичного застосування податкового кодексу обговорили  бухгалтери

Програма семінару була обширною та насиченою, однак учасники мали можливість отримати відповіді на свої запитання.

«Сьогодні я вдруге на такому семінарі торгово-промислової палати. Цікавить питання збереження податкових накладних і надання інформації податковим органам. Важливо, що лектор не просто тлумачить законодавство, а роз’яснює, як його застосовувати на практиці», – зауважила головний бухгалтер ТОВ «Черкасихліб ЛТД» Марія Короткова.

Уже традиційно палата запрошує проводити навчання для бухгалтерів директора аудиторської фірми, сертифікованого аудитора та головного бухгалтера Світлану Дзюбак.

«Практикуючий аудитор – це завжди цікаво, цінно й актуально для бухгалтера. Почитати закон я можу й сама, а обмінятися досвідом його застосування дають можливість такі практикуми. Тут можна поспілкуватися не лише з лектором, а й з іншими бухгалтерами й отримати важливу інформацію», – відзначила головний бухгалтер ПрАТ «Коопзовнішторг» Ірина Славінська.

Необхідність таких навчальних заходів викликана постійними змінами законодавства, від яких потерпають усі бухгалтери.

«Якщо колега колезі не допоможе, то хто ж тоді? Я сама знаю ці проблеми зсередини. І складаю програму, враховуючи ті питання, з якими сама стикаюся. Зараз для бухгалтера найважливіше – піврічний звіт», – прокоментувала Світлана Дзюбак.

Участь у практикумі взяли понад 30 бухгалтерів, що представляли підприємства з усієї Черкащини.