ПОРТАЛ
31 липня 2016, 17:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові методи підбору роботи клієнтам опановує служба зайнятості на Черкащині

Як швидше й ефективніше працевлаштовувати безробітних, навчалися фахівці міських, міськрайонних та районних центрів зайнятості області.

Нові методи підбору роботи клієнтам опановує служба зайнятості на Черкащині

Під час навчальних семінарів на базі Черкаського обласного центру зайнятості учасники опановували методи і форми універсальної роботи із застосуванням концепції рекрутингу.

Захід покликаний навчити фахівців. які виконують функції адміністраторів залу, використовувати у свої професійній діяльності більш вдосконалені методи підбору роботи клієнтам та прискорення укомплектування вакансій.

Заступник директора обласного центру зайнятості Марина Сорокіна наголосила на особливій відповідальності, яка покладена саме на адміністраторів залу при виконанні своїх функціональних обов’язків. На її думку першим і найголовнішим завданням вказаних фахівців є пошук роботи клієнту "вже і відразу». «Від адміністраторів залу залежить як швидко і головне якісно буде працевлаштований пошукач роботи, та, відповідно, укомплектовано вакансію», – зазначила заступник директора.

Розглянуті під час семінару-навчання питання та визначені єдині підходи у роботі з відвідувачами спрямовані на працевлаштування пошукачів роботи та укомплектування вакансій роботодавців.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський