ПОРТАЛ
2 серпня 2016, 17:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Вулиці Шполи освітили за 600 тисяч гривень

Близько 280 ліхтарів встановили в місті. Завдяки цьому освітлення з’явилося на 45 вулицях і провулках. Масштабні роботи із капітального ремонту вуличного освітлення тривають уже 4 місяці.

Вулиці Шполи освітили за 600 тисяч гривень

Десятки років поспіль у Шполі в вечірній і нічний час панувала пітьма. У багатьох куточках міста взагалі не було жодного вуличного ліхтаря. А подекуди вулиці були лише частково освітлені. Тож чимало жителів Шполи появу нового світлообладнання сприйняли за справжнісіньке диво.

Роботи з капітального ремонту вуличного освітлення проводилися в декілька етапів. Протягом березня – квітня було освітлено 32 вулиці і провулки, встановлено близько 200 ліхтарів. А в червні – липні роботи продовжилися капітальним ремонтом ще на 13 вулицях і провулках, де встановили близько 80 ліхтарів. Для цього із міського бюджету було виділено 600 тисяч гривень, повідомляють у Шполянському міськвиконкомі.

«Дуже тривалий час на поліпшення вуличного освітлення Шполи, на жаль, майже не виділяли коштів. Тому цього року ми запропонували встановити нові ліхтарі аж на 56 вулицях і провулках. І на цьому не зупинимося», – відзначив міський голова Сергій Кравченко.

За його словами, роботи з капітального ремонту освітлення тривають. З 1 серпня у місті розпочали встановлювати вуличні ліхтарі на ще 11 вулицях.