ПОРТАЛ
6 жовтня 2016, 16:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Звенигородські безробітні допомагають консультувати населення щодо отримання субсидій

Звенигородський районний центр зайнятості тісно співпрацює з районним управлінням праці та соціального захисту населення з питання організації та проведення громадських робіт щодо інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій, технічної підготовки та обробки документації, кур’єрської доставки документів.

 Звенигородські безробітні допомагають консультувати населення щодо отримання субсидій

З початку 2016 року на Звенигородщині у громадських роботах взяли участь майже 600 осіб, з них близько 100 осіб залучено до робіт з інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та роботу з документацією.

Для визначення потреби в залученні безробітних до робіт з оформлення житлових субсидій та шляхів їх фінансування директор центру зайнятості Леонід Микитенко провів робочі зустрічі з представниками районного управління праці та соціального захисту населення, у результаті яких до участі у громадських роботах з оформлення житлових субсидій до кінця 2016 року планується залучити 20 безробітних.

Представники районного управління праці та соціального захисту населення задоволені плідною співпрацею з службою зайнятості щодо надання допомоги в оформленні житлових субсидій, інформують у Звенигородському РЦЗ.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський