ПОРТАЛ
23 серпня 2016, 11:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На пільгове житлове кредитування молоді в області передбачили понад 3,5 млн. грн

У Черкаській області місцева влада та Держмолодьжитло продовжують здійснювати заходи, спрямовані на реалізацію програми забезпечення молоді житлом. Про це повідомив директор Черкаського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Олександр Паливода.

<b>На пільгове житлове кредитування молоді в області передбачили понад 3,5 млн. грн</b>

Як зауважив Олександр Паливода, у 2016 році в місцевих бюджетах Черкащини на пільгове довгострокове кредитування молоді для придбання житла передбачені кошти у сумі понад 3,5 млн. грн. Крім того, молодіжні кредити надаватимуться також і за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла, йдеться у повідомлені Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

«Програма забезпечення молоді житлом на Черкащині продовжує реалізовуватись здебільшого за рахунок коштів місцевих бюджетів. Зокрема, на надання пільгових молодіжних кредитів у поточному році в бюджеті Черкас передбачені кошти в обсязі понад 2,56 млн. грн. У бюджеті Черкаської області передбачено 872 тис. грн. Невеликі кошти передбачені у бюджеті міст Умань та Золотоноша – 70 тис. грн. та 11,5 тис. грн. відповідно. Зрозуміло, що передбачених органами місцевої влади Черкащини коштів недостатньо, щоб в повній мірі вирішувати житлове питання жителів краю. Тому жителі Черкаської області очікують на підтримку житлових програм також і за рахунок коштів державного бюджету України», - сказав Олександр Паливода.