ПОРТАЛ
29 серпня 2016, 15:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Смілянського посадовця оштрафували за потурання сімейним бізнес-інтересам

Прокуратурою області забезпечено участь в суді апеляційної інстанції при розгляді справи про адміністративні правопорушення керівника одного з структурних підрозділів органу місцевого самоврядування.

Смілянського посадовця оштрафували за потурання сімейним бізнес-інтересам

Всупереч антикорупційному законодавству посадовець не вжив заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту між майновими інтересами свого сина і своїми повноваженнями та не повідомив сесію про наявність у нього конфлікту інтересів. В грудні 2015 року він особисто уклав договір про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти з малим підприємством, керівником та засновником якого є його син. В подальшому, у лютому поточного року, на рахунок підприємства на підставі відповідних бухгалтерських документів було перераховано грошові кошти за виконання укладених договірних відносин, а саме придбання канцтоварів.

Після розгляду судом апеляційної інстанції 19.08.2016 постанова Смілянського міськрайонного суду набрала законної сили, посадовця притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу розміром 3 400 грн, повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.