ПОРТАЛ
2 вересня 2016, 12:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В тергромадах області планують створити ЦНАПи

У Білозірській, Мокрокалигірській та Єрківській громадах вирішили створити центри надання адміністративних послуг. Все для того, щоб забезпечити зручні та доступні умови для отримання громадянами необхідних адміністративних послуг на місцях.

В тергромадах області планують створити ЦНАПи

Аби цю ідею реалізувати якнайшвидше, для голів сільських, селищної рад, керівників та адміністраторів ЦНАП фахівці Департаменту регіонального розвитку ОДА минулої п’ятниці організували та провели семінар-навчання. Воно було присвячене вивченню функціонування центрів надання адміністративних послуг саме при об’єднаних територіальних громадах, - зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

– Нормативно-правова база, вимоги до приміщень, перелік послуг, які мають надаватися в ЦНАПах – ці та інші питання потребують глибокого вивчення фахівцями, аби на виході громади отримали дійсно ефективні центри надання адмінпослуг, – заступник директора Департаменту регіонального розвитку – начальник управління інвестицій, міжнародного співробітництва та регуляторної політики Черкаської ОДА Василь Стеценко. – Сподіваємося, що у майбутньому створені при перших трьох об’єднаних громадах Черкащини ЦНАПи стануть взірцем та прикладом для тих сільських, селищних рад, що тільки планують об’єднуватися.