ПОРТАЛ
13 вересня 2016, 18:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Монастирищині запрацював сільськогосподарський кооператив

У селі Половинчик Монастирищенського району минулої п’ятниці урочисто відкрили сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Вілліс-Молоко». Його було створено за підтримки спільного проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, повідомили у Монастирищенській РДА.

На Монастирищині запрацював сільськогосподарський кооператив

Святкову стрічку перерізав голова райдержадміністрації Олег Недогода та спеціаліст з розвитку громад проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Олена Рудич. Очільник Монастирищини зазначив, що відкриття кооперативу – це перший крок для відновлення молокопереробного виробництва в районі.

– Завдяки відкриттю виробництва можна буде забезпечити якісною продукцією заклади соціальної сфери району, наситити внутрішній ринок своїм продуктом, створити нові робочі місця, – підкреслив Олег Недогода.

Також очільник району наголосив, що людина, яка проживає в сільській місцевості, за підтримки проекту ПРООН/ЄС та районної влади може відкрити власну справу, виготовляти свою продукцію, і, завдяки цим крокам ми можемо підняти село та підтримати сільських жителів.

З нагоди відкриття кооперативу було проведено екскурсію та дегустацію першого продукту – сиру.