ПОРТАЛ
18 вересня 2016, 10:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Готель «Оптіма Черкаси» змусили підтвердити свої «зірки»

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації ТОВ «РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ» (Готель «Оптіма Черкаси») щодо припинення дій, що містять ознаки вчинення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Готель «Оптіма Черкаси» змусили підтвердити свої «зірки»

Як встановило Відділення, готель «Оптіма Черкаси» поширював на фасаді будівлі та в мережі Інтернет інформацію про встановлення готелю категорії три зірки «***», без документів, що підтверджують таку категорію.

Відповідно до законодавства використання "зірок" як знаку відповідності готелю певній категорії без підтвердження її у встановленому чинним законодавством порядку забороняється, зазначають у прес-службі обласного тервідділення АМКУ.

Належність готелю до відповідної категорії підтверджується відповідним свідоцтвом.

Розповсюдження ж суб’єктом господарювання неповних, неточних, неправдивих відомостей, які можуть вплинути на наміри споживачів отримати послуги даного суб’єкта господарювання є порушенням, підкреслюють антимонопольники.

Поширення ТОВ «РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ» неправдивої інформації про наявність «зірок» надавало йому неправомірні переваги у конкуренції перед іншими сумлінними суб'єктами господарювання.

Наразі ТОВ «РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ» виконало рекомендації адміністративної колегії територіального відділення, Товариство отримало Свідоцтво про встановлення категорії три зірки «***», що дає Товариству право на зазначення категорії три зірки «***» на фасаді, в мережі Інтернет, рекламних носіях тощо.