ПОРТАЛ
21 вересня 2016, 08:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський бізнес навчатимуть працювати «ProZorro»

Одноденний семінар-практикум щодо публічних закупівель у системі «ProZorro» проведуть для підприємств, установ, організацій у Черкаській ТПП 30 вересня. До участі також запрошують представників малого і середнього бізнесу.

<b>Черкаський бізнес навчатимуть працювати «ProZorro»</b>

Програма семінару охоплює як загальні, так і практичні питання, з якими стикаються учасники ринку. Зокрема, учасники дізнаються, як узяти участь у допорогових електронних закупівлях, як підготувати та подати тендерну пропозицію та документацію, яким чином оскаржити процедуру закупівель тощо.

Навчання проводить сертифікований фахівець-практик, куратор Черкаського регіону по системі «Prozoro» від Міністерства економічного розвитку та торгівлі Кіт-Сніжко Юлія Олексіївна (м. Київ).

«Зараз відбувається глобальна зміна умов діяльності на ринку. І дуже важливо орієнтуватися в законодавстві і не втратити момент, який може бути вирішальним для підприємця», – відзначив Президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Семінар відбудеться 30 вересня в конференц-залі (2-ий поверх) Черкаської ТПП (м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105).

Більш детальна інформація за телефонами: тел.: 0472 32- 81- 28, факс: 0472 36-08-59, 067-470-88-12, e-mail: [email protected].