ПОРТАЛ
7 жовтня 2016, 19:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Управління Держпраці перевірило ТОВ «Катеринопільський елеватор»

Управлінням Держпраці у Черкаській області завершено планову перевірку додержання законодавства про охорону праці, промислову безпеку, ведення робіт, пов’язаних з геологічним вивченням надр їх використанням та використанням і переробкою мінеральної сировини, дотримання законодавства про працю та умови праці ТОВ «Катеринопільський елеватор».

Управління Держпраці перевірило ТОВ «Катеринопільський елеватор»

За результатами перевірки завідувачем сектору гірничого нагляду Сергієм Доденко проведено нараду для посадових осіб підприємства. В ході якої особливу увагу приділено обговоренню дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Роботу підприємства за додержання законодавства про охорону праці, промислову безпеку, дотримання законодавства про працю та умови праці визнано «задовільною». Адміністрації ТОВ «Катеринопільський елеватор» рекомендовано розробити заходи щодо усунення виявлених порушень, відповідно до термінів, вказаних у приписах та недопущення їх в подальшому. На посадових осіб товариства складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення, в тому числі на керівника підприємства.

Матеріали перевірки про притягнення директора до адміністративної відповідальності, передбаченої ч.1ст.41КУпАП передано до суду.