ПОРТАЛ
18 жовтня 2016, 12:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкасиобленерго» пустять на продаж після введення стимулюючих тарифів

Фонд державного майна України почне приватизацію держпакетів акцій обленерго після затвердження Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), стимулюючого тарифоутворення на ринку електроенергії.

 «Черкасиобленерго» пустять на продаж після введення стимулюючих тарифів

Про це в ході круглого столу повідомив голова фонду Ігор Білоус, зазначає УНІАН. Нагадаємо, що у списку претендентів на продаж перебуває і "Черкасиобленерго".

"Як тільки будуть RAB-тарифи (стимулюючі тарифи), ми можемо відразу ж на наступний день оголосити приватизацію обленерго", - сказав він.

За словами Білоуса, багато потенційних покупців обленерго цікавляться впровадженням стимулюючих тарифів, оскільки це дозволить їм планувати інвестиції в енергокомпанії на кілька років вперед.

Глава фонду також повідомив, що стартова ціна шести приватизованих обленерго буде коливатися від 10 мільйонів доларів до 60 мільйонів доларів. При цьому Білоус зазначив, що важлива не ціна покупки компанії, а інвестиції, які покупці в них вкладуть. "Я спілкувався з одним з інвесторів з Канади Він розглядає інвестиції в три обленерго в розмірі понад 1 мільярд доларів ... Нам важливо не продати, а отримати інвестиції в майбутньому", - зазначив глава ФДМУ.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський