ПОРТАЛ
18 жовтня 2016, 15:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Суд заборонив будівельні робот на території садівничого товариства

Черкаський окружний адмінсуд визнав рішення про тимчасову заборону проведення будівельних і гідротехнічних робіт на території Об’єднаного садівничого товариства «Славутич» в селі Коробівка Золотоніського району законно обгрунтованим

Суд заборонив будівельні робот на території садівничого товариства

Постановою Черкаського окружного адміністративного суду від 10 жовтня визнано законно обгрунтованим та таким, що підлягає виконанню, рішення Державної екологічної інспекції у Черкаській області про тимчасову заборону (зупинення) проведення будівельних і гідротехнічних робіт на території Об’єднаного садівничого товариства «Славутич».

Постанова набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, інформують у прес-службі ДЕІ області.

Раніше повідомлялось, що Держаекоінспекція встановила, що в адміністративних межах Коробівської сільської ради Золотоніського району працював земснаряд, який розчищав та поглиблював водовідні канали, з’єднані із Кременчуцьким водосховищем. Активно велись і будівельні роботи, зводились капітальні будинки та тимчасові споруди в межах водоохоронних зон і прибережних захисних смуг.

Водночас об’єднаним садівничим товариством «Славутич» не надано документи, що посвідчують право власності чи право користування земельною ділянкою, яка активно забудовується.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський