ПОРТАЛ
9 листопада 2016, 16:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Каневі та ще п’яти містах України пройдуть “Дні науки”

В рамках заходу «Дні науки. 2016» протягом 12-13 листопада у шести містах України: Києві, Львові, Харкові, Житомирі, Івано-Франківську та Каневі будуть проведені науково-популярні лекції, демонстрації, екскурсії та майстер-класи.

У Каневі та ще п’яти містах України пройдуть “Дні науки”

Усі охочі матимуть можливість безпосередньо відвідати ряд наукових установ та музеїв НАН України, університетів, дізнатись і побачити багато цікавого з природничих наук, археології, філософії, а також поспілкуватися зі спеціалістами у різних царинах знань, інформує «Педагогічна преса». У Каневі Канівський природний заповідник, Шевченківський національний заповідник та Канівська дитяча школа мистецтв запрошують до Міського будинку культури, де на відвідувачів чекатимуть цікаві досліди, розслідування та інтерактивні майстер-класи.

“Дні науки” пропонують культурний відпочинок для найширшої аудиторії. Серед заходів є такі, що будуть цікавими для дітей будь-якого віку незалежно від початкового рівня знань. “Дні науки” – проект, покликаний збудувати ще один місточок між громадськістю та науковцями, й показати, що наука справді цікава, а її розвиток необхідний для майбутнього України.

Всі заходи у рамках Днів науки — безкоштовні.

Детальні програми заходів Дні науки 2016 розміщено тут.