ПОРТАЛ
11 листопада 2016, 14:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На прохання містян банківський термінал встановили у магазині АТБ

Керівництво Черкаської філії ПриватБанку, на чолі з директором Віктором Шуршиним, повідомило про розширення мережі терміналів самообслуговування Черкащіни та встановлення терміналу у магазині АТБ, за численними проханням мешканців міста.

На прохання містян банківський термінал встановили у магазині АТБ

“Наші клієнти відкрили для себе зручність користування терміналами самообслуговування і кількість їх прихильників зростає разом проханням розширення мережі, – каже директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. – Ми йдемо на зустріч нашим клієнтам та прислуховуємося до їх думок та прохань. Саме, за численними проханнями жителів цієї частини міста ще один термінал ми встановили у магазині АТБ по вул. Тараскова,18”.

“Такі термінали самообслуговування встановлені в супермаркетах, торгових центрах, медичних закладах, аптеках, райлікарнях та гастрономах нашого міста та області, - продовжує керівник направлення розвитку та контролю банкоматної та терминальної мережі Черкаської філії ПриватБанку - Ще більшу популярність здобули наші термінали, коли стало відомо, що там можливо обміняти валюту. Обмін валют в терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, діючому у відділенні банку. При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи – пластикова картка ПриватБанку дозволяє це зробити автоматично. Це ще одна корисна та цікава послуга для наших клієнтів”.

Як інформують у пре прес-службі банківської установи у м. Черкаси, наразі кількість терміналів та банкоматів ПриватБанку в області становить – 430 та 240 відповідно.