ПОРТАЛ
5 січня 2017, 09:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За рік фіскали області провели півтори сотні службових розслідувань

Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, звітного року відділом проведено 1015 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

За рік фіскали області провели півтори сотні службових розслідувань

Відбулось 155 службових розслідувань і перевірок в результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 90 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 86 працівника фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 26 звільнено з органів ДФС. 23 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури за 2016 рік направлено 19 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 5 кримінальних проваджень відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 3 працівникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу, повідомили у фіскальній службі області.