ПОРТАЛ
10 січня 2017, 15:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Звенигородським роботодавцям розповіли про інноваційні підходи у роботі служби зайнятості

Звенигородський районний центр зайнятості провів семінар для роботодавців регіону.

 Звенигородським роботодавцям розповіли про інноваційні підходи у роботі служби зайнятості

У заході взяли участь представники підприємств та організацій району, зокрема, відділів освіти міста та району, комунальних служб, районного виробничо-житлового ремонтно-експлуатаційного управління, центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, удинку-інтернату для інвалідів та престарілих, а також місцевого сироробного комбінату та Звенигородського лісгоспу.

Присутніх ознайомили з послугами служби зайнятості, які надаються роботодавцям для своєчасного та якісного підбору працівників на вакантні робочі місця, а також зі змінами до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення”, які полягають у додаткових гарантіях учасникам АТО. На семінарі наголошувалося й на дотриманні мінімальних державних гарантій в оплаті праці.

Окрему увагу фахівці центру зайнятості зосередили на впровадженні інноваційних підходів в роботі служби зайнятості, зокрема, використання відео-резюме та нових он-лайн співбесід з роботодавцями, які можна переглянути на веб-порталі Черкаської обласної служби зайнятості.

Учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання, обговорили шляхи подальшої співпраці, повідомили у Звенигородському РЦЗ.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський