ПОРТАЛ
13 січня 2017, 14:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські «богданівці» відправили військовим першу санітарну автівку (фото)

Після вдалого завершення відомчих випробувань, а також випробувань «санітарки» Богдан 2251 в зоні проведення АТО, Міністерством оборони України видано наказ про допуск до експлуатації автомобіля у Збройних Силах України. А у грудні минулого року, перше авто вже надійшло до військової частини.

<b>Черкаські «богданівці» відправили військовим першу санітарну автівку</b> (фото)

Про це повідомили у прес-службі корпорації «Богдан».

«Санітарка» створена з урахуванням сучасних вимог та передового досвіду надання долікарської допомоги військовослужбовцям. Автомобіль підвищеної прохідності побудовано на шасі GreatWall Wingle 5. Необхідно підкреслити, що розробка авто велась із залученням фахівців Міноборони, тому в ньому враховані потреби і досвід експлуатації саме військовими лікарями.

Виготовили такий військово-медичний транспорт на автомобільному заводі «Богдан» у Черкасах, який має багаторічний досвід у виробництві автомобільної техніки усіх типів.

Нагадаємо, що черкаський «Богдан» – єдине автомобілебудівне підприємство побудоване в Україні на приватні інвестиції за роки Незалежності. Підприємство може забезпечувати робочими місцями майже 5 тисяч фахівців.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський