ПОРТАЛ
7 березня 2017, 18:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Стихійники продовжують ігнорувати правила торгівлі

Безпеку у місцях масового скупчення людей, до яких, зокрема, належать черкаські ринки, а також – легальність здійснення торгівлі на їх територіях та поблизу, і обговорили учасники місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка діє при Черкаській міській раді.

Стихійники продовжують ігнорувати правила торгівлі

Участь у заході взяли представники фіскальної служби, правоохоронці, рятувальники, керівники ринків Черкас, приватні підприємці, міські посадовці, а також профспілки.

За словами заступника міського голови Геннадія Шевченка, одним із завдань міської влади є створення максимально комфортних та безпечних умов для пересування та перебування громадян у місцях масового скупчення населення. – З огляду на це, в місті регулярно здійснюються спільні рейди щодо перевірки законності здійснення торгівлі на території міста та відповідності умов такої діяльності. Зокрема, з точки зору безпеки та санітарних норм, – наголосив він.

Багато зауважень прозвучало на адресу стихійних торговців, які ігнорують усі ці правила, не сплачуючи при цьому жодних податків. Тому присутніх на нараді представників поліції, які мають відповідні повноваження, закликали активізувати роботу у цьому напрямку.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський