ПОРТАЛ

Поляки допомагатимуть розвивати малий та середній бізнес на Черкащині

Черкаська область – один із семи регіонів України, де до кінця 2017 року реалізовуватимуть фінансований Міністерством розвитку Польщі проект «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів». У його межах для фахової допомоги малому та середньому бізнесу Черкащини відкриють Центр розвитку підприємництва, розповів заступник голови ОДА Ярослав Березань.

Поляки допомагатимуть розвивати малий та середній бізнес на Черкащині

Проект будуть втілювати у співпраці з польськими урядовими установами та українськими партнерами, інформують у Черкаській ОДА. Йдеться про експертну та консультативну допомогу у веденні підприємницької діяльності малому та середньому бізнесу. Для цього будуть створені десять Центрів розвитку підприємництва у семи регіонах. Зокрема у Черкаській, Житомирській, Чернігівській, Тернопільській, Київській, Вінницькій та Львівській областях.

– Матимемо реальний результат втілення цього проекту в області , – зауважує заступник очільника області. – Насамперед, він спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу. Саме для цього на території області буде відкрито Центр розвитку підприємництва. Тут підприємці зможуть отримати необхідну фахову допомогу з ведення бізнесу. У межах проекту закордонні колеги ділитимуться своїм досвідом розвитку підприємництва, навчатимуть працювати з Європейськими фінансовими та торговельними організаціями.