ПОРТАЛ

Черкаських підприємців запрошують на бізнес-зустріч з бельгійськими колегами

19 вересня в Черкаси завітає делегація бельгійських підприємців, які зацікавлені знайти бізнес-партнерів на Черкащині. У зустрічі братиме участь Посол Королівства Бельгія в Україні, пан Люк Якобс, а також представники провідних компаній цієї країни.

<b>Черкаських підприємців запрошують на бізнес-зустріч з бельгійськими колегами</b>

Серед них Belourthe, який є найбільшим заводом в Європі з виробництва злаків, виробник мінеральних добрив ROSIER, текстилю - Abitex, твердих шин - Unigom, діагностичних реагентів та обладнання – Cypress, компанія Frisomat, яка розробляє, виготовляє та збирає промислові будівельні споруди, Bel'Export, яка займається експортом фруктів і овочів, а також інші виробники. Докладніше з їх переліком можна ознайомитися тут.

За словами фахівців, найбільше цікавлять представників бізнесу Бельгії сільське господарство, текстильне виробництво, логістика тощо.

«Залучення ділових партнерів і розширення міжнародної співпраці – один із визначальних напрямків нашої роботи. І в нинішній ситуації наближення України до євро стандартів необхідно використовувати будь-який шанс налагодити контакти з європейськими підприємцями. Потрібно працювати на перспективу» , – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Місце проведення ділової зустрічі – готель Optima Hotel by Reikartz, м. Черкаси, вул. Лазарева, 6

Докладніше про захід на Фейсбук-сторінці Черкаської ТПП.

Участь у зустрічі - безкоштовна.

Попередня реєстрація учасників обов'язкова.

Контакт в Черкаській ТПП:

Перший віце-президент, Сергій Корнієнко

тел.: (0472) 54-17-23, моб. 097 275-69-00

e-mail: [email protected]