ПОРТАЛ

Підприємцям Черкащини докладно розкажуть про технічне регулювання в умовах Асоціації з ЄС

Представників бізнесу Черкащини запрошують взяти участь у семінарі на тему "Важливі аспекти сфери технічного регулювання в умовах створення зони вільної торгівлі згідно з Угодою про Асоціацію між Україною та ЄС". він відбудеться 23 вересня 2014 року о 10-00 в приміщенні ДП "Черкасистандартметрологія" (м. Черкаси, вул. Гоголя, 278).

<div class="dr_in_to_news"></div> Підприємцям Черкащини докладно розкажуть про технічне регулювання в умовах Асоціації з ЄС

Як повідомили порталу «Діловий регіон» в ДП «Черкасистандартметрологія», під час семінару буде розглянуто питання застосування процедур оцінки відповідності згідно з європейською практикою, проаналізовано законодавство України в зв’язку з підписанням угоди про асоціацію, а також буде представлено потенційні можливості ДП «Черкасистандартметрології» у наданні допомоги підприємствам регіону з питань стандартизації, метрології та оцінки відповідності в умовах набрання чинності Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Семінар орієнтований на керівників та провідних фахівців підприємств-експортерів, представників органів державної та місцевої влади, підприємств, організацій, установ, вищих навчальних закладів області, ЗМІ.

Захід проводить Департамент інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв`язків обласної державної адміністрації спільно з ДП "Черкасистандартметрологія".

Семінар триватиме з 10.00 до 16.00. Участь безкоштовна, однак потрібна попередня реєстрація до 19 вересня 2014 року за тел. (0472) 37-42-60 або e-mail: [email protected].

Контактні особи: Вдовиченко Віта Володимирівна, тел. 0472 37-42-60, Юрченко Ярослава Сергіївна, тел. 0472 37-15-44