ПОРТАЛ

Черкащина друга за виробництвом м’яса

У Державній службі статистики констатують: за п'ять місяців 2016 р в порівнянні з таким же періодом 2015 р. в Україні виробництво м'яса зросло на 1,4%.

<b>Черкащина друга за виробництвом м’яса</b>

Черкащина опинилася на 2-му місці серед виробників-лідерів з показником у 183,8 тис. тонн. А першість завоювала Вінницька область, продемонструвавши результат 191,4 тис. тонн.

Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область, яка виробила - 126,4 тис. тонн.

Найменша кількість м'яса у січні-травні 2016 р. була вироблена в Луганській області - 10,2 тис. тонн, в Миколаївській - 13,1 тис. тонн і в Чернівецькій - 21,2 тис. тонн.