ПОРТАЛ
12 червня 2016, 16:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Трійцю у Чигирині влаштують масштабний фестиваль

Зіркові виконавці всеукраїнського та міжнародного рівня, екскурсії, майстер-класи, карколомні атракції, флешмоби, фестиваль вуличної їжі… І все це – під відкритим небом!

На Трійцю у Чигирині влаштують масштабний фестиваль

Фестиваль VIRA FEST прогримить у Чигирині на свято Трійці – 18-20 червня та має стати наймасштабнішою та найбільш позитивною подією цього літа, - обіцяють організатори.

Родзинкою першого дня фестивалю – 18 червня, стане виступ української оперної діви Олени Гребенюк та симфонічного оркестру. А для того щоб почути неймовірний спів зіркової гості із Сербії – кращої православної співачки світу – Дивни Любоєвич, до Чигирина з’їдуться гості з усієї країни.

Ще одним незабутнім дійством, що об’єднає всіх учасників свята, стане плетіння вінків та масовий танець з цими прекрасними традиційними українськими атрибутами з різнотрав’я.

А от другий день фесту запам’ятається конкурсом на краще виконання духовної пісні. Переможця чекає приз у 50 тисяч гривень. А зірками вечора стануть українські співачки Тоня Матвієнко, Анжеліка Рудницька та драйвовий черкаський гурт Спів Братів.

Не менш цікавою програмою вражатиме і третій день фестивалю. Зокрема, гості матимуть нагоду побачити і почути запальний грузинський колектив КАІА.

– Ми запрошуємо всіх українців приїжджати і отримати незабутні враження. Для всіх, хто звик відпочивати активно, діятиме кемпінгове містечко, де за символічну плату можна буде орендувати намет. Також облаштовано майданчик, де можна буде розмістити власні намети, - зазначає Олександра Попова-Капінус, директор Міжнародного фестивалюVIRA FEST:

Докладніше про захід тут або за тел. 093-160-40-73.