ПОРТАЛ
25 листопада 2016, 10:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці нечасто звертаються до бізнес омбудсмена

Необхідність встановлення чітких і зрозумілих правил роботи для бізнесу – основна тема, що обговорювали представники черкаського бізнесу та фіскальних органів з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Володимиром Куценком.

За кількістю звернень до бізнес-омбудсмена Черкащина перебуває посередині. Протягом усього часу надійшло 9 скарг. «Це небагато. І більше 50% з них були закриті успішно. Нині ряд скарг перебуває у розгляді. І ми бачимо прогрес у роботі ГУ ДФС в Черкаській області», – відзначив Володимир Куценко. Також він поділився основними підсумками діяльності за 10 місяців і поінформував учасників зустрічі про порядок подання скарг до бізнес-омбудсмена та випадки, в яких підприємці мають можливість звернутися. Більш докладно про це на сайті бізнес-омбудсмена.

Черкаські підприємці під час діалогу порушували питання повноважень контролюючих органів при проведенні перевірок, вдосконалення порядку прийняття та розгляду законопроектів, усунення неоднозначності трактування законодавчих норм, державного контролю роботи монополістів, наслідків збільшення мінімальної заробітної плати тощо.

Підприємці та керівники громадських організацій закликали Раду обов’язково довести до керівництва держави проблемні питання, які заважають їм працювати, особливо підкресливши нагальність якнайшвидшого прийняття змін до податкового законодавства, з обов’язковим врахуванням наданих платниками зауважень і пропозицій.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський