ПОРТАЛ
22 вересня 2016, 10:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Депутати не підтримали створення консультативно-діагностичної поліклініки

Депутати Черкаської міськради не проголосували за створення комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка”, інформує «Вичерпно».

Депутати не підтримали створення консультативно-діагностичної поліклініки

За словами директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг — начальника управління контролю якості медичних послуг ЧМР Олега Стадника, нині первинна медична допомога в Черкасах реформується.

- Ми пішли шляхом Києва, де в кожному районі створена діагностично-консультативна поліклініка. У Черкасах ми пропонуємо створити її на базі закладу вул. Чорновола, 9. Філії розміщуватимуться на базі центрів ПМСД, — зазначив він.

Проти такої ініціативи виступив депутат міськради Павло Карась:

- Що це дасть для системи охорони здоров’я в місті? Ми лише збільшуємо штат і навантаження на бюджет. Є вільне приміщення, але створювати новий заклад тоді, коли існує проблема в оснащенні існуючих — недоцільно. Це лише додаткові пару мільйонів із бюджету плюс оснащення.

За словами директора департаменту фінансової політики Наталії Джуган, в даному випадку мова в жодному разі не має йти про збільшення штату, лише про покращення якості медичного обслуговування та збереження спеціалістів вузького профілю.

У зв’язку з дискусією, що виникла, міський голова відкликав проект рішення.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський